Ylikypsää porsaankylkeä, haudutettua punakaalia ja jouluomenaa

Annosmäärä:
Annoskoko: Porsaankylki 200 g, punakaali 180 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: gluteeniton, kananmunaton, laktoositon

Aprikoosimaustettua porsaankylkeä

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

0.8kgHK Rypsiporsas® Ylikypsää kylkeä
0.08kgaprikoosihilloa tai -marmeladia

Valmistusohje:
Leikkaa kyljen rasvapintaan ristikko. Levitä notkistettu aprikoosihillo kyljen pintaan ja paahda +200 °C uunissa 25 minuuttia.

Haudutettua punakaalia ja jouluomenaa

Ainekset:

0.6kgpunakaalia suikaleina
0.08kgsipulisuikaleita
0.1kgomenalohkoja
0.05lpersiljasilppua
0.05lomenaviinietikkaa
1rklsokeria
1tlsuolaa
mustapippuria
0.05lrypsiöljyä

Valmistusohje:
Freesaa sipuli ja punakaali rypsiöljyssä. Lisää omenaviinietikka ja mausteet. Hauduta 15 minuuttia. Lisää omenalohkot sekä persilja ja kuumenna. Tarkista maku ja tarjoa mehevän possun kyljen lisäkkeenä.