
Ylikypsää porsaankylkeä, haudutettua punakaalia ja jouluomenaa
Annosmäärä:
Annoskoko: Porsaankylki 200 g, punakaali 180 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Erityisruoka: gluteeniton, kananmunaton, laktoositon
Aprikoosimaustettua porsaankylkeä
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
0.8 | kg | HK Rypsiporsas® Ylikypsää kylkeä |
0.08 | kg | aprikoosihilloa tai -marmeladia |
Valmistusohje:
Leikkaa kyljen rasvapintaan ristikko. Levitä notkistettu aprikoosihillo kyljen pintaan ja paahda +200 °C uunissa 25 minuuttia.
Haudutettua punakaalia ja jouluomenaa
Ainekset:
0.6 | kg | punakaalia suikaleina |
0.08 | kg | sipulisuikaleita |
0.1 | kg | omenalohkoja |
0.05 | l | persiljasilppua |
0.05 | l | omenaviinietikkaa |
1 | rkl | sokeria |
1 | tl | suolaa |
mustapippuria | ||
0.05 | l | rypsiöljyä |
Valmistusohje:
Freesaa sipuli ja punakaali rypsiöljyssä. Lisää omenaviinietikka ja mausteet. Hauduta 15 minuuttia. Lisää omenalohkot sekä persilja ja kuumenna. Tarkista maku ja tarjoa mehevän possun kyljen lisäkkeenä.