Perinnemakkaraa ja Punajuurikiusausta

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + lisäke 150 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Joulumakkara

Ainekset:

2.6kgHK Maakarit® Perinnemakkaraa (5664)

Valmistusohje:
Paista makkarat rapeiksi kuivapaistolla 200 °C:ssa noin 15 minuuttia.

Punajuurikiusaus

Ainekset:

1.5kgHK Punajuurisalaattia
1.5kgsuikaleperunoita kypsä
0.01kgmaissitärkkelystä
0.7lruokakermaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Yhdistä punajuurikiusauksen ainekset keskenään ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 145 °C:ssa 40 minuuttia. Kiusaus soveltuu erinopmaisesti myös HK kinkkujen kanssa tarjottavaksi.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet