Kuorrutettua possun niskaa

Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g

Mevää possun niskaa herkullisella kuorrutteella.

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: laktoositon

Ainekset:

1.7kgHK Viljapossun haudutettua niskaa sous vide
0.1 kgsinappia
0.01kghunajaa
2kplkananmunan keltuaista
0.1kgrouhittuja suolapähkinöitä
0.1kgrouhittuja manteleita
0.15kgruiskorppujauhoja

Valmistusohje:
Sekoita sinappi, keltuaiset ja hunaja keskenään. Levitä tahna kypsälle possun niskalle, ja ripottele pinnalle korppujauho-pähkinä-manteliseos. Kuorruta niska 225 °C:ssa kunnes pinta kauniin ruskea. Tarjoa mehevä possun niska HK Kermakastikkeen ja joululaatikoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet