
Kuorrutettua possun niskaa
Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g
Mevää possun niskaa herkullisella kuorrutteella.
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Erityisruoka: laktoositon
Ainekset:
1.7 | kg | HK Viljapossun haudutettua niskaa sous vide |
0.1 | kg | sinappia |
0.01 | kg | hunajaa |
2 | kpl | kananmunan keltuaista |
0.1 | kg | rouhittuja suolapähkinöitä |
0.1 | kg | rouhittuja manteleita |
0.15 | kg | ruiskorppujauhoja |
Valmistusohje:
Sekoita sinappi, keltuaiset ja hunaja keskenään. Levitä tahna kypsälle possun niskalle, ja ripottele pinnalle korppujauho-pähkinä-manteliseos. Kuorruta niska 225 °C:ssa kunnes pinta kauniin ruskea. Tarjoa mehevä possun niska HK Kermakastikkeen ja joululaatikoiden kanssa.