Äijän iltapala

Annosmäärä:
Annoskoko: 340 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: laktoositon

Ainekset:

1.74kgHK Sininen Lenkki® -makkaraa
0.5kgHK Amerikan Pekonia
0.018kgvalkosipulimurskaa
0.4kglanttukuutioita
0.4kgporkkanakuutioita
0.4kgsipulilohkoja
0.66lolutta

Valmistusohje:
Freesaa lanttu- ja porkkanakuutiot, sipulilohkot ja pekoni kevyesti pannulla. Tee makkaroihin viillot ja laita niihin valkosipulimurskaa. Laita makkarat pyöreisiin uunivuokiin ja keskelle freesatut juurekset sekä pekoni. Kaada lopuksi olut juuresten ja makkaroiden päälle. Laita vuoat foliolla peitettynä uuniin 160 °C 40 minuutiksi. Poista folio ja kypsennä vielä 20 minuuttia. Tarjoa rapean patongin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet