Värikäs kalkkunasalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: laktoositon

Kastike:

Ainekset:

1.2loliiviöljyä
0.6lvalkoviinietikkaa
1.2lappelsiinimehua
sinappia
hunajaa
valkopippuria
tuoreita yrttejä

Valmistusohje:
Yhdistä kastikkeen ainekset ja lisää salaatin joukkoon.

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

8kgHK Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide
2.5 kgsimpukkapastaa (raakapaino)
8kgamerikansalaattia
1.5kgretiisiä
4kgpersikkakuutioita
1.5kgmustia oliiveja
2kgtuoretta kurkkua

Valmistusohje:
Keitä pasta ja valuta hyvin. Suikaloi amerikansalaatti ja kurkut, viipaloi retiisit ja kuutioi persikat. Sekoita salaattiainekset keskenään ja lisää joukkoon kastike. Tarjoa lisänä rapeaa patonkia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet