Välimeren broilerikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

5kgKariniemen Broilerin fileesuikaleita maustamaton
2kgsipulia
2kgpurjoa
6.5kgtomaattimurskaa
16lvettä
suolaa
sokeria
0.05kgvalkosipulia
viherpippuria
yrttisekoitusta
0.1kgpersiljasilppua
0.5kgoliiviviipaleita

Valmistusohje:
Ruskista fileesuikaleet kevyesti yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia. Freesaa sipulit padassa, lisää vesi, tomaattimurska, mausteet sekä broilerisuikaleet. Hauduta hetki ja lisää oliiviviipaleet ja persiljasilppu. Kiehauta ja tarkista maku. Keiton kanssa maistuu tuore leipä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet