Valkosipulinen uunimakkara

Annosmäärä:
Annoskoko: 170 g + kastike 80 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Ainekset:

15.5kgHK Iso Uunimakkaraa
2kgvalkosipulituorejuustoa
0.3kgsinappia
juustoraastetta

Valmistusohje:
Notkista tuorejuusto ja lisää sinappi sekä juustoraaste. Lado uunimakkarat Gn -vuokiin ja pursota täyte makkaroiden viiltoon. (Viilto aukeaa, jos annat makkaroiden olla hetken kuumassa uunissa). Paista yhdistelmätoiminnolla 170 °C 15-20 minuuttia.

Kastike:

Ainekset:

3kgporkkanasuikaleita
1.5kgpurjoa
ruokaöljyä
5llihalientä
tummaa suurustetta
rakuunaa

Valmistusohje:
Kuullota ohuiksi suikaloidut porkkanat ja purjot öljyssä. Lisää lihaliemi ja hauduta hetki. Suurusta kastike, mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä esimerkiksi yrttiuuniperunoita ja raikasta salaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet