Unkarilainen lihakeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

8kgHK Naudan paistisuikaleita
kasviöljyä
2kgsipulia
0.4kgtomaattipyreetä
0.05kgpaprikajauhetta
chilimausteseosta
20lvettä
0.4kgvähäsuolaista lihaliemijauhetta
2kgpaprikasuikaleita
7kgperunakuutioita
tuoretta chiliä

Valmistusohje:
Ruskista paistisuikaleet kevyesti yhdistelmätoiminnolla 180 °C noin 5 minuuttia.Freesaa hienonnettu sipuli, tomaattipyree, paprikajauhe ja chilimausteseos öljyssä.Lisää lihaliemi, ruskistetut lihat ja perunakuutiot. Hauduta kunnes perunat ovat kypsiä.Lisää lopuksi paprikasuikaleet, kiehauta ja tarkista maku.Silppua keiton pinnalle tuoretta chiliä ja tarjoa maalaisleivän kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet