Unkarilainen lihakeitto
Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Naudanliha
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 350 g
Ainekset:
8 | kg | HK Naudan paistisuikaleita |
kasviöljyä | ||
2 | kg | sipulia |
0.4 | kg | tomaattipyreetä |
0.05 | kg | paprikajauhetta |
chilimausteseosta | ||
20 | l | vettä |
0.4 | kg | vähäsuolaista lihaliemijauhetta |
2 | kg | paprikasuikaleita |
7 | kg | perunakuutioita |
tuoretta chiliä | ||
Valmistusohje:
Ruskista paistisuikaleet kevyesti yhdistelmätoiminnolla 180 °C noin 5 minuuttia.Freesaa hienonnettu sipuli, tomaattipyree, paprikajauhe ja chilimausteseos öljyssä.Lisää lihaliemi, ruskistetut lihat ja perunakuutiot. Hauduta kunnes perunat ovat kypsiä.Lisää lopuksi paprikasuikaleet, kiehauta ja tarkista maku.Silppua keiton pinnalle tuoretta chiliä ja tarjoa maalaisleivän kanssa.