Ullan uuniherkku

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Ainekset:

3kgHK Amerikan Pekonia
4.5kgpikkuporkkanoita
10kgkukkakaalia
6kgherkkusieniviipaleita
2kgpurjoviipaleita
6lmaitoa
0.23kgvehnäjauhoja
3kgsulatejuustoa
1kgjuustoraastetta
suolaa

Valmistusohje:
Kypsennä kukkakaalipalat ja pikkuporkkanat höyryssä. Freesaa viipaloitu HK Amerikan Pekoni sekä herkkusieni- ja purjoviipaleet. Lisää joukkoon maito-vehnäjauhoseos. Lisää sulatejuustokuutiot ja kiehauta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Laita kukkakaalipalat ja pikkuporkkanat voideltuihin GN -vuokiin. Kaada päälle herkkusieni-pekonikastike ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuorruta kuivapaistolla 200 °C noin 20 minuuttia. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet