Tomaattiperunalaatikko

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Jauhelihat, Kypsät lihat

Pääraaka-aine: Jauheliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

2kgHK Ruskistettu Naudan jauhelihaa, sous vide
0.05kgrypsiöljyä
0.5kgsipulisilppua (pakaste)
0.5llihalientä
0.04kgvalkosipulia
oreganoa
basilikaa
1.3kgtomaattimurskaa
0.7kgtomaattipyreetä
mustapippuria
suolaa
0.7kgjuustoraastetta
2lkevytmaitoa
10kgesikypsennettyjä perunaviipaleita
0.3kgjuustoraastetta

Valmistusohje:
Freesaa sipuli öljyssä. Lisää lihaliemi, jauheliha, mausteet, tomaattimurska ja -pyree sekä maito ja juustoraaste. Kiehauta. Tarkista kastikkeen maku. Voitele Gn -vuoat. Lado perunaviipaleet vuoan pohjalle, laita puolet kastike-erästä vuokaan. Lado loput perunat ja laita juustoraastetta pinnalle. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C:ssa noin 45 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet