Tomaattiperunalaatikko
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Jauhelihat, Kypsät lihat
Pääraaka-aine: Jauheliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton
Ainekset:
2 | kg | HK Ruskistettu Naudan jauhelihaa, sous vide |
0.05 | kg | rypsiöljyä |
0.5 | kg | sipulisilppua (pakaste) |
0.5 | l | lihalientä |
0.04 | kg | valkosipulia |
oreganoa | ||
basilikaa | ||
1.3 | kg | tomaattimurskaa |
0.7 | kg | tomaattipyreetä |
mustapippuria | ||
suolaa | ||
0.7 | kg | juustoraastetta |
2 | l | kevytmaitoa |
10 | kg | esikypsennettyjä perunaviipaleita |
0.3 | kg | juustoraastetta |
Valmistusohje:
Freesaa sipuli öljyssä. Lisää lihaliemi, jauheliha, mausteet, tomaattimurska ja -pyree sekä maito ja juustoraaste. Kiehauta. Tarkista kastikkeen maku. Voitele Gn -vuoat. Lado perunaviipaleet vuoan pohjalle, laita puolet kastike-erästä vuokaan. Lado loput perunat ja laita juustoraastetta pinnalle. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C:ssa noin 45 minuuttia.