Thaimaan possupata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: gluteeniton, sydänmerkki

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgHK Sian paistikuutioita
currya
0.05kgvalkosipulia
4lvettä
0.13kglihaliemijauhetta
2kgtomaattia
2kgpaprikaa
2kgvalkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1kgporkkanaa suikaleina
1kgpurjoa suikaleina
0.5llime- tai sitruunamehua
0.2kgmaissitärkkelystä
2.5kgmangoa tai persikkaa
2kgmaustamatonta jogurttia
minttua
tuoretta inkivääriä
kardemummaa

Valmistusohje:
Ruskista paistikuutiot yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 10 minuuttia. Freesaa sipuli, valkosipuli, curry ja inkivääri öljyssä. Lisää lihat ja lihaliemi. Hauduta kypsiksi. Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Kaada sekaan pavut, sitruunamehu ja mausteet. Suurusta maissitärkkelyksellä ja anna hautua hetki. Lisää viimeiseksi jogurtti ja hedelmäpalat. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa riisin tai nuudelien kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet