Tandoorikalkkunaa villiriisipedillä

Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g + kastike 90 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, kananmunaton

Kalkkuna

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

10kgHK Joulupöydän kalkkunan fileeviipaleita

Valmistusohje:
Lado valmiiksi viipaloitu kalkkuna tarjoiluvadille.

Tandoorikastike

Annoskoko: 90 g

Ainekset:

6kgranskankermaa
4lvettä
0.2kgkanafondia
0.005kginkivääriä
0.02kgvalkosipulijauhetta
0.025kgGaram Masalaa
0.02kgchilijauhetta
0.025kgkurkumaa
0.015kgrosépippuria
0.1kgmaissitärkkelystä

Valmistusohje:
Laita kastikkeen ainekset kattilaan maissitärkkelystä lukuun ottamatta ja anna hautua hiljaisella lämmöllä hetken aikaa. Suurusta ja hauduta vielä muutama minuutti. Tarkista maku.Tarjoa lisänä keitettyä villiriisiä ja HK Aurinkosalaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet