
Tandoorikalkkunaa villiriisipedillä
Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g + kastike 90 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, kananmunaton
Kalkkuna
Annoskoko: 100 g
Ainekset:
10 | kg | HK Joulupöydän kalkkunan fileeviipaleita |
Valmistusohje:
Lado valmiiksi viipaloitu kalkkuna tarjoiluvadille.
Tandoorikastike
Annoskoko: 90 g
Ainekset:
6 | kg | ranskankermaa |
4 | l | vettä |
0.2 | kg | kanafondia |
0.005 | kg | inkivääriä |
0.02 | kg | valkosipulijauhetta |
0.025 | kg | Garam Masalaa |
0.02 | kg | chilijauhetta |
0.025 | kg | kurkumaa |
0.015 | kg | rosépippuria |
0.1 | kg | maissitärkkelystä |
Valmistusohje:
Laita kastikkeen ainekset kattilaan maissitärkkelystä lukuun ottamatta ja anna hautua hiljaisella lämmöllä hetken aikaa. Suurusta ja hauduta vielä muutama minuutti. Tarkista maku.Tarjoa lisänä keitettyä villiriisiä ja HK Aurinkosalaattia.