Talvipäivän nakkikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

6kgPopsi Nakkipaloja
20lvettä
0.3kgvähäsuolaista kasvisliemijauhetta
1.4kgperunasoseainesta
kirveliä
mustapippuria
kurkumaa
0.012kgsokeria
2.5kgpurjosipulia
3kgkesäkurpitsaa
2kgmaustamatonta tuorejuustoa
ruohosipulia

Valmistusohje:
Ruskista nakkipalat kevyesti. Yhdistä vesi, kasvisliemi, perunasosejauhe ja mausteet keskenään.Hauduta pari minuuttia. Lisää nakkipalat, tuorejuusto, purjosipulisuikaleet sekä kesäkurpitsakuutiot. Kiehauta, mausta ja tarkista maku. Silppua täyteläisen keiton pinnalle runsaasti ruohosipulia. Tarjoa tuoreiden sämpylöiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet