Talvipäivän kaalikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

6kgHK Sian lihakuutioita sous vide
15lvettä
0.3kglihaliemijauhetta
laakerinlehtiä
kokonaisia valkopippureita
kokonaisia maustepippureita
5kgkeräkaalia
3kgporkkanaa
3kgperunaa
2kgpurjoa
persiljaa

Valmistusohje:
Kuumenna lihakuutiot pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Lisää kiehuvaan veteen lihaliemijauhe, mausteet, kaali sekä porkkanat ja hauduta kunnes kaali lähes kypsää. Lisää perunat ja purjo ja anna hautua vielä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuumat lihakuutiot, kiehauta ja tarkista maku.Ripottele pinnalle tuoretta persiljasilppua. Tarjoa keiton kanssa ruisleipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet