Talvinen suikalepata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Naudanliha
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
8.5 | kg | HK Naudan lihasuikaleita |
2 | kg | HK Amerikan Pekonia |
8 | l | vettä |
0.8 | kg | tomaattipyreetä |
0.15 | kg | lihaliemijauhetta |
1 | kg | sinihomejuustoa |
1.5 | kg | herkkusieniviipaleita |
1.5 | kg | sipulia |
1 | l | kuohukermaa |
0.5 | kg | vehnäjauhoja |
Valmistusohje:
Ruskista lihasuikaleet kevyesti yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 10 minuuttia. Suikaloi pekoni ja sipulit. Freesaa sipulit ja pekonit nopeasti padan pohjalla ja lisää lihasuikaleet, tomaattipyree, mausteet, lihaliemijauhe sekä vesi. Hauduta lähes kypsäksi. Suurusta vehnäjauhoilla ja anna hautua vielä 10 minuuttia. Lisää herkkusienet, kerma sekä sinihomejuustomurut. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.