Talvinen suikalepata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8.5kgHK Naudan lihasuikaleita
2kgHK Amerikan Pekonia
8lvettä
0.8kgtomaattipyreetä
0.15kglihaliemijauhetta
1kgsinihomejuustoa
1.5kgherkkusieniviipaleita
1.5kgsipulia
1lkuohukermaa
0.5kgvehnäjauhoja

Valmistusohje:
Ruskista lihasuikaleet kevyesti yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 10 minuuttia. Suikaloi pekoni ja sipulit. Freesaa sipulit ja pekonit nopeasti padan pohjalla ja lisää lihasuikaleet, tomaattipyree, mausteet, lihaliemijauhe sekä vesi. Hauduta lähes kypsäksi. Suurusta vehnäjauhoilla ja anna hautua vielä 10 minuuttia. Lisää herkkusienet, kerma sekä sinihomejuustomurut. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet