Talvinen makkarapata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
8 | kg | HK Makkarakuutioita |
1 | kg | HK Amerikan Pekonia |
2 | kg | sipulikuutioita |
currya | ||
0.7 | kg | margariinia |
0.7 | kg | vehnäjauhoja |
8 | l | maitoa |
1.5 | l | kermaa |
0.8 | kg | tomaattipyreetä |
valkopippuria | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Freesaa suikaloitu pekoni, sipulikuutiot ja curry. Lisää margariini ja vehnäjauhot. Anna kypsyä hetki. Lisää maito ja hauduta 10 minuuttia. Lisää muut aineet, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku. Tarjoa lisänä perunasosetta ja raikasta salaattia.