Syksyn sininen makkara-punajuurivuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Ainekset:

14kgHK Sininen Lenkki® -makkaraa
7kgraakoja punajuuria
3.75kgriisiä
15lvettä
0.1kgkasvisliemijauhetta
2.5kgsinihomejuustoa
2.5lmaitoa
0.45kghapankorppuja

Valmistusohje:
Keitä riisit kasvisliemessä. Yhdistä raastettu punajuuri, riisi ja osa sinihomejuustosta. Jaa seos voideltuihin Gn -vuokiin. Kaada kostukkeeksi maitoa. Hienonna hapankorput ja ripottele vuokien pinnalle. Paista yhdistelmätoiminnolla 170 °C:ssa noin 15 minuuttia. Halkaise lenkkimakkarat annospaloiksi ja laita palat punajuurivuoan päälle. Ripottele pinnalle loput juustosta. Jatka kypsennystä vielä noin 15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet