Svensk kålsoppa

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

5kgHK Sian lihakuutioita
15lvettä
0.3kglihaliemijauhetta
4kpllaakerinlehteä
kokonaisia valkopippureita
kokonaisia maustepippureita
basilikaa
5kgkeräkaalia
2kgporkkanaa
3kgperunaa
1kgpurjoa

Valmistusohje:
Ruskista lihakuutiot kevyesti yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 10 minuuttia. Kuumenna padassa lihaliemi ja lisää lihat, mausteet, kaali ja porkkanat. Hauduta noin 20 minuuttia.Lisää perunat ja purjo ja keitä kypsäksi. Tarjoa keiton kanssa tuoretta ruisleipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet