Suomalainen wokki

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

10kgKariniemen Broilerin paistisuikaleita esimarinoitu
ruokaöljyä
5kgvalkokaalia
1.5kgsipulia
2kglanttusuikaleita
6lkanalientä
laakerinlehtiä
maustepippureita
3kgporkkanasuikaleita
8kgperunasuikaleita
hunajaa
mustapippurirouhetta
oreganoa
meiramia

Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa n. 6 minuuttia. Freesaa suikaloitu valkokaali, sipuli ja lanttusuikaleet wokissa tai pannulla. Lisää laakerinlehdet, maustepippurit ja kanaliemi. Hauduta noin 15 minuuttia. Lisää porkkana- ja perunasuikaleet sekä kypsät broilerisuikaleet. Anna hautua vielä hetki. Kasvikset saavat jäädä hieman al dente". Mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä HK Punajuurisalaattia ja ruisleipää."""

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet