Suomalainen wokki
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
10 | kg | Kariniemen Broilerin paistisuikaleita esimarinoitu |
ruokaöljyä | ||
5 | kg | valkokaalia |
1.5 | kg | sipulia |
2 | kg | lanttusuikaleita |
6 | l | kanalientä |
laakerinlehtiä | ||
maustepippureita | ||
3 | kg | porkkanasuikaleita |
8 | kg | perunasuikaleita |
hunajaa | ||
mustapippurirouhetta | ||
oreganoa | ||
meiramia | ||
Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa n. 6 minuuttia. Freesaa suikaloitu valkokaali, sipuli ja lanttusuikaleet wokissa tai pannulla. Lisää laakerinlehdet, maustepippurit ja kanaliemi. Hauduta noin 15 minuuttia. Lisää porkkana- ja perunasuikaleet sekä kypsät broilerisuikaleet. Anna hautua vielä hetki. Kasvikset saavat jäädä hieman al dente". Mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä HK Punajuurisalaattia ja ruisleipää."""