Suomalainen lihapata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha, Porsaanliha

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

4kgHK Naudan lihakuutioita
4kgHK Sian lihakuutioita
3kgkaalisuikaleita
1kgsipulikuutioita
10llihalientä
valkopippurijauhetta
paprikajauhetta
suolaa
0.2kgtomaattipyreetä
2kgporkkanasuikaleita
0.15kgvehnäjauhoja
1kgherneitä

Valmistusohje:
Ruskista lihakuutiot yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 10 minuuttia. Freesaa kaalisuikaleet ja sipuli padan pohjalla. Lisää joukkoon lihaliemi, mausteet, tomaattipyree ja ruskistetut lihakuutiot. Hauduta kypsäksi. Lisää joukkoon porkkanasuikaleet ja suurusta. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi herneet, kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet