Suomalainen lihapata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Naudanliha, Porsaanliha
Erityisruoka: laktoositon
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
4 | kg | HK Naudan lihakuutioita |
4 | kg | HK Sian lihakuutioita |
3 | kg | kaalisuikaleita |
1 | kg | sipulikuutioita |
10 | l | lihalientä |
valkopippurijauhetta | ||
paprikajauhetta | ||
suolaa | ||
0.2 | kg | tomaattipyreetä |
2 | kg | porkkanasuikaleita |
0.15 | kg | vehnäjauhoja |
1 | kg | herneitä |
Valmistusohje:
Ruskista lihakuutiot yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 10 minuuttia. Freesaa kaalisuikaleet ja sipuli padan pohjalla. Lisää joukkoon lihaliemi, mausteet, tomaattipyree ja ruskistetut lihakuutiot. Hauduta kypsäksi. Lisää joukkoon porkkanasuikaleet ja suurusta. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi herneet, kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.