
Smetanabroileri
Annosmäärä:
Annoskoko: 370 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton
Ainekset:
33 | kg | Kariniemen Kananpojan rintaleikkeita miedosti suolattu |
0.03 | kg | currya |
0.03 | kg | paprikajauhetta |
0.03 | kg | sitruunapippuria |
2.4 | kg | smetanaa |
4 | l | ruokakermaa |
1 | kg | purjosuikaleita |
4 | kg | herkkukurkkua |
valkosipulia | ||
3 | kg | juustoraastetta |
Valmistusohje:
Laita rintaleikkeet Gn -vuokiin ja mausta currylla, paprikajauheella ja sitruunapippurilla. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 135 °C:ssa noin 20 minuuttia. Sekoita keskenään kerma, smetana, purjosuikaleet, valkosipuli ja herkkukurkkukuutiot. Lisää seos rintaleikkeiden päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste. Nosta uunin lämpötila 170 °C:n ja jatka kypsennystä vielä noin 20 minuuttia. Tarjoa lisänä pastaa ja vihersalaattia.