Smetanabroileri

Annosmäärä:
Annoskoko: 370 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

33kgKariniemen Kananpojan rintaleikkeita miedosti suolattu
0.03kgcurrya
0.03kgpaprikajauhetta
0.03kgsitruunapippuria
2.4kgsmetanaa
4lruokakermaa
1kgpurjosuikaleita
4kgherkkukurkkua
valkosipulia
3kgjuustoraastetta

Valmistusohje:
Laita rintaleikkeet Gn -vuokiin ja mausta currylla, paprikajauheella ja sitruunapippurilla. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 135 °C:ssa noin 20 minuuttia. Sekoita keskenään kerma, smetana, purjosuikaleet, valkosipuli ja herkkukurkkukuutiot. Lisää seos rintaleikkeiden päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste. Nosta uunin lämpötila 170 °C:n ja jatka kypsennystä vielä noin 20 minuuttia. Tarjoa lisänä pastaa ja vihersalaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet