Sinistä tokiolaisittain
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
6.5 | kg | HK Sininen Lenkki -makkaraa |
17 | l | vettä |
0.1 | kg | kasvisliemijauhetta |
1.5 | l | soijakastiketta |
0.2 | kg | siirappia |
0.1 | kg | tuoretta inkivääriä |
1.5 | kg | sipulisuikaleita |
1.5 | kg | vihreitä paprikasuikaleita |
1 | kg | purjosuikaleita |
1.5 | kg | porkkanasuikaleita |
1.5 | kg | bambunversoja |
Valmistusohje:
Suikaloi tai kuutioi HK Sininen Lenkki -makkarat tai käytä HK Makkarakuutioita.Kuumenna vesi padassa ja lisää soijakastike, siirappi, inkivääri sekä sipulisuikaleet. Hauduta hetki. Lisää loput kasvikset ja anna kypsyä vielä muutama minuutti. Lisää makkarat, kiehauta ja tarkista maku.Tarjoa maukas keitto rapean patongin kanssa.