Sininen Kreikkalainen

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

15kgHK Sininen Lenkki® -makkaraa
1.5kgchiliketsuppia
1.5kgfetajuustoa
1kgmustia oliiveja
1kgsipulia
2kgtomaattia
basilikaa
1kgjuustoraastetta

Valmistusohje:
Halkaise makkarat pitkittäissuunnassa kahtia. Voitele lenkin sisäpinta chiliketsupilla. Laita lenkin päälle fetajuustopalat, oliivi- ja sipulirenkaat, basilika sekä tomaattiviipaleet. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraaste. Paista yhdistelmätoiminnolla 170 °C kunnes makkara on kuuma ja juustoraaste on saanut kauniin värin. Tarjoa HK Perunasoseen ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet