Samettinen makkarakeitto
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Erityisruoka: gluteeniton
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
5 | kg | HK Sininen Lenkki -makkaraa |
18 | l | vettä |
0.15 | kg | lihaliemijauhetta |
mustapippurirouhetta | ||
chilipippuria | ||
laakerinlehtiä | ||
3 | kg | perunasuikaleita |
2 | kg | porkkanasuikaleita |
0.8 | kg | sipulikuutioita |
0.4 | kg | purjosuikaleita |
4 | kg | sulatejuustoa |
2 | kg | tomaattimurskaa |
tuoretta basilikaa | ||
Valmistusohje:
Suikaloi HK Sininen Lenkki -makkara Kuumenna vesi, lisää lihaliemijauhe, tomaattimurska ja mausteet. Lisää purjo-, porkkana- ja perunasuikaleet sekä sipulikuutiot. Hauduta kypsäksi. Yhdistä joukkoon sulatejuusto ja makkarasuikaleet. Kiehauta. Tarkista maku ja koristele basilikalla. Tarjoa keiton lisänä tuoretta ruisleipää.