Sadonkorjuun kalkkuna-pastavuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Ainekset:

8kgKariniemen Kalkkunan paistisuikaleita, miedosti suolattu
3.75kgmakaronia
2kgparsakaalia pakaste
2kgporkkanasuikaleita pakaste
0.75kgpurjosipuliviipaleita
19lvettä
0.3kgkanaliemijauhetta
0.6kgmaissitärkkelystä
0.01kgyrttisekoitusta
0.1kgtaco-mausteseosta
1kgjuustoraastetta

Valmistusohje:
Ruskista kalkkunasuikaleet kevyesti yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia.Mittaa makaroni Gn -vuokiin (5 vuokaa). Lisää lihasuikaleet, parsakaali sekä porkkanasuikaleet ja purjo. Yhdistä vesi, kanaliemijauhe, maissitärkkelys ja mausteet. Jaa neste vuokiin. Kypsennä kiertoilmatoiminnolla 160 °C:ssa 15 minuuttia. Sekoita kerran paiston aikana, lisää juustoraaste ja jatka kypsennystä vielä noin 20 minuuttia. Anna vetäytyä hetki. Tarjoa lisänä rapeaa patonkia.