Sadonkorjaajan Broilerikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

7kgKariniemen Broilerin paistisuikaleita esimarinoitu
16lvettä
0.7lkanafondia
laakerinlehtiä
kokonaisia valkopippureita
valkosipulia
1.6kgsipulia
1.4kgporkkanasuikaleita
0.5kgsellerisuikaleita
0.08kgruokaöljyä
0.021kgcurrya
inkivääriä
timjamia
chilimaustetta
0.5kgpurjosuikaleita
0.7kgriisinuudeleita
1.7kgomenakuutioita
1kgpunaista paprikaa
1kgkeltaista paprikaa

Valmistusohje:
Kypsennä broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia. Freesaa mausteet, valkosipuli ja purjo öljyssä. Lisää kanaliemi, kasvikset, valkopippuri sekä laakerinlehdet ja anna hautua noin 15 minuuttia. Lisää broilerisuikaleet, paprikat, omenakuutiot ja nuudelit. Hauduta vielä muutama minuutti. Tarkista maku ja tarjoa lisänä tuoretta leipää.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet