Ruokaisa rukiinen piiras
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Täyte:
Ainekset:
4.4 | kg | HK Makkarakuutioita |
3 | kg | HK Amerikan Pekonia |
0.6 | kg | sipulikuutioita |
0.3 | kg | purjorenkaita |
7 | l | kermaa |
1.5 | l | kananmunia |
1.5 | kg | juustoraastetta |
Valmistusohje:
Ruskista makkarakuutiot, pekoni, sipuli ja purjo. Sekoita kananmunat, kerma ja mustapippuri. Levitä makkara-pekoni-sipuliseos taikinalle. Kaada päälle maustettu kerma-munaseos ja ripottele juustoraaste päällimmäiseksi. Paista piirakkaa 200°C noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Ruokaisa rukiinen piiras
Ainekset:
2.6 | kg | margariinia |
3.8 | kg | vehnäjauhoja |
2.6 | kg | ruisjauhoja |
0.08 | kg | leivinjauhetta |
0 | 0 | suolaa |
2.8 | l | maitoa |
Valmistusohje:
Sekoita taikinan kuivat aineet pehmeään margariiniin. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kauli taikina sopivan kokoiseksi ja painele käsin Gn -vuoan pohjalle ja reunoille. Laita kylmään täytteen valmistuksen ajaksi.