Ruokaisa rukiinen piiras

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Täyte:

Ainekset:

4.4kgHK Makkarakuutioita
3kgHK Amerikan Pekonia
0.6kgsipulikuutioita
0.3kgpurjorenkaita
7lkermaa
1.5lkananmunia
1.5kgjuustoraastetta

Valmistusohje:
Ruskista makkarakuutiot, pekoni, sipuli ja purjo. Sekoita kananmunat, kerma ja mustapippuri. Levitä makkara-pekoni-sipuliseos taikinalle. Kaada päälle maustettu kerma-munaseos ja ripottele juustoraaste päällimmäiseksi. Paista piirakkaa 200°C noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaisa rukiinen piiras

Ainekset:

2.6kgmargariinia
3.8kgvehnäjauhoja
2.6kgruisjauhoja
0.08kgleivinjauhetta
00suolaa
2.8lmaitoa

Valmistusohje:
Sekoita taikinan kuivat aineet pehmeään margariiniin. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kauli taikina sopivan kokoiseksi ja painele käsin Gn -vuoan pohjalle ja reunoille. Laita kylmään täytteen valmistuksen ajaksi.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet