Ruokaisa kalkkunasalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

9kgKariniemen Kalkkunan fileesuikaleita esimarinoitu
3kgHK Amerikan Pekonia
4kgherne-maissi-paprikasekoitusta
8kgkeitettyä riisiä
3.5kgamerikansalaattia
4kgkurkkua
3.5kgsäilykepersikoita
2kgsalaatinkastiketta

Valmistusohje:
Ruskista kalkkunan fileesuikaleet ja suikaloitu HK Amerikan Pekoni kiertoilmauunissa 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Suikaloi amerikansalaatti, kuutioi kurkku ja persikat. Rakenna aineksista lautaselle kaunis annos tai sekoita ne yhteen. Tarjoa salaatinkastike erikseen. Lisänä maistuu rapeakuorinen patonki.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet