Roosan broileriherkku

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgKariniemen Broilerin paistisuikaleita hunajamarinadissa
ruokaöljyä
1kgsipulia
0.25kgvalkosipulia
5.5lvettä
1kgvihreitä paprikasuikaleita
2.5kgpunaisia paprikasuikaleita
1kgchilikastiketta
1.5kgpapuja tomaattikastikkeessa
kanelia
0.8kgmaustamatonta tuorejuustoa

Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 6 minuuttia. Freesaa sipuli, valkosipuli ja paprikat öljyssä. Lisää vesi, pavut ja broilerisuikaleet. Kiehauta.Mausta chilikastikkeella ja kanelilla, lisää tuorejuusto ja anna kiehahtaa. Tarkista maku ja tarjoa esim. villiriisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet