Risotto Sinisestä
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Erityisruoka: gluteeniton
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
10 | kg | HK Sininen Lenkki -makkaraa |
1 | kg | HK Amerikan Pekonia |
1 | kg | sipulia |
1 | kg | varsiselleriä |
4.5 | kg | riisiä |
12 | l | vettä |
0.2 | kg | lihaliemijauhetta |
4 | kg | sokeriherneenpalkoja |
1.5 | kg | paprikaa |
1.5 | kg | tomaattisosetta |
1.5 | kg | paprikasulatejuustoa |
suolaa | ||
persiljaa | ||
Valmistusohje:
Leikkaa pekoni suikaleiksi ja ruskista kevyesti. Lisää hienonnetut sipulit, suikaloidut porkkanat sekä sellerit. Hauduta hetki. Sekoita joukkoon riisi, vesi ja lihaliemijauhe. Hauduta noin 15 minuuttia. Lisää herneet ja paprikasuikaleet ja anna hautua vielä 10 minuuttia. Ohenna tarvittaessa vedellä. Sekoita lopuksi joukkoon kuutioitu makkara, sulatejuusto ja tomaattisose. Kiehauta ja tarkista maku.