Riistapyöryköitä ja puolukkakastiketta

Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + kastike 60 g

Pääraaka-aine: Riista

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Puolukkakastike:

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

1.5kgporkkanakuutioita
0.25kgpurjosipulia
0.35kgpalsternakkaa
0.2lruokaöljyä
5llihalientä
0.5kgpuolukkasurvosta
0.15lsoijakastiketta
0.15kgjuoksevaa hunajaa
0.15kgmaissitärkkelystä
00murskattua roseepippuria
00vettä

Valmistusohje:
Freesaa kasvikset. Lisää murskatut roseepippurit ja lihaliemi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää puolukkasurvos ja hauduta vielä 20 minuuttia. Kun kasvikset ovat pehmeitä, soseuta ja suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä. Kiehauta ja mausta hunajalla sekä soijakastikkeella. Tarkista maku. Koristele kokonaisilla puolukoilla. Tarjoa lisänä höyrytettyjä kasviksia.

Riistapyörykät

Annoskoko: 125 g

Ainekset:

13.5kgRiistapyöryköitä raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä Riistapyörykät yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet