Riistapyöryköitä ja puolukkakastiketta
Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + kastike 60 g
Pääraaka-aine: Riista
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Puolukkakastike:
Annoskoko: 60 g
Ainekset:
1.5 | kg | porkkanakuutioita |
0.25 | kg | purjosipulia |
0.35 | kg | palsternakkaa |
0.2 | l | ruokaöljyä |
5 | l | lihalientä |
0.5 | kg | puolukkasurvosta |
0.15 | l | soijakastiketta |
0.15 | kg | juoksevaa hunajaa |
0.15 | kg | maissitärkkelystä |
0 | 0 | murskattua roseepippuria |
0 | 0 | vettä |
Valmistusohje:
Freesaa kasvikset. Lisää murskatut roseepippurit ja lihaliemi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää puolukkasurvos ja hauduta vielä 20 minuuttia. Kun kasvikset ovat pehmeitä, soseuta ja suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä. Kiehauta ja mausta hunajalla sekä soijakastikkeella. Tarkista maku. Koristele kokonaisilla puolukoilla. Tarjoa lisänä höyrytettyjä kasviksia.
Riistapyörykät
Annoskoko: 125 g
Ainekset:
13.5 | kg | Riistapyöryköitä raakapakaste |
Valmistusohje:
Kypsennä Riistapyörykät yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 20 minuuttia.