Riistapyöryköitä ja karpalokastike

Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + kastike 80 g

Pääraaka-aine: Riista

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Karpalokastike:

Annoskoko: 80 g

Ainekset:

2lpunaviiniä
0.1lpunaviinietikkaa
0.2lriistafondia
5lvettä
0.4kgkarpalohyytelöä
0.12kgmaissitärkkelystä
ruokaöljyä
2kgkantarelleja
mustapippuria
suolaa

Valmistusohje:
Keitä punaviiniä ja punaviinietikkaa kokoon (noin puoleen). Lisää vesi ja riistafondi sekä karpalohyytelö, suurusta maissitärkkelyksellä. Lisää paistetut kantarellit, mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä esimerkiksi lohkoperunoita ja ruusukaalia.

Riistapyörykät

Annoskoko: 125 g

Ainekset:

13.5kgRiistapyöryköitä raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä Riistapyörykät yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet