Riistapyöryköitä ja karpalokastike
Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + kastike 80 g
Pääraaka-aine: Riista
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Karpalokastike:
Annoskoko: 80 g
Ainekset:
2 | l | punaviiniä |
0.1 | l | punaviinietikkaa |
0.2 | l | riistafondia |
5 | l | vettä |
0.4 | kg | karpalohyytelöä |
0.12 | kg | maissitärkkelystä |
ruokaöljyä | ||
2 | kg | kantarelleja |
mustapippuria | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Keitä punaviiniä ja punaviinietikkaa kokoon (noin puoleen). Lisää vesi ja riistafondi sekä karpalohyytelö, suurusta maissitärkkelyksellä. Lisää paistetut kantarellit, mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä esimerkiksi lohkoperunoita ja ruusukaalia.
Riistapyörykät
Annoskoko: 125 g
Ainekset:
13.5 | kg | Riistapyöryköitä raakapakaste |
Valmistusohje:
Kypsennä Riistapyörykät yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 20 minuuttia.