Riistapyörykät portterikastikkeella

Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + kastike 70 g

Pääraaka-aine: Riista

Portterikastike:

Annoskoko: 70 g

Ainekset:

0.5kgsipulia
valkosipulia
ruokaöljyä
2.5lportteria (tummaa olutta)
0.5lsoijakastiketta
1lmustaherukkamehua tai madeiraa
1lvettä
0.1kglihaliemijauhetta
kokonaisia mustapippureita
katajanmarjoja
laakerinlehtiä
0.48kgvehnäjauhoja
2lranskankermaa tai kermaa

Valmistusohje:
Freesaa sipulit ja valkosipuli ruokaöljyssä. Lisää lihaliemi, portteri, soijakastike, mustaherukkamehu ja mausteet. Anna hautua noin 30 minuuttia. Siivilöi liemi ja suurusta. Lisää lopuksi ranskankerma, kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä höyrytettyjä porkkanalohkoja ja ruusukaalia.

Riistapyörykät

Annoskoko: 125 g

Ainekset:

13.5kgRiistapyöryköitä raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä Riistapyörykät yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet