Riistapyörykät portterikastikkeella
Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + kastike 70 g
Pääraaka-aine: Riista
Portterikastike:
Annoskoko: 70 g
Ainekset:
0.5 | kg | sipulia |
valkosipulia | ||
ruokaöljyä | ||
2.5 | l | portteria (tummaa olutta) |
0.5 | l | soijakastiketta |
1 | l | mustaherukkamehua tai madeiraa |
1 | l | vettä |
0.1 | kg | lihaliemijauhetta |
kokonaisia mustapippureita | ||
katajanmarjoja | ||
laakerinlehtiä | ||
0.48 | kg | vehnäjauhoja |
2 | l | ranskankermaa tai kermaa |
Valmistusohje:
Freesaa sipulit ja valkosipuli ruokaöljyssä. Lisää lihaliemi, portteri, soijakastike, mustaherukkamehu ja mausteet. Anna hautua noin 30 minuuttia. Siivilöi liemi ja suurusta. Lisää lopuksi ranskankerma, kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä höyrytettyjä porkkanalohkoja ja ruusukaalia.
Riistapyörykät
Annoskoko: 125 g
Ainekset:
13.5 | kg | Riistapyöryköitä raakapakaste |
Valmistusohje:
Kypsennä Riistapyörykät yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 20 minuuttia.