Puutarhurin kalkkunapata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

9kgHK Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide
3kgporkkanasuikaleita
3kgomenakuutioita
2kgpurjoa
4kgherkkusieniä
3lvettä
0.4lsoijakastiketta
jauhettua inkivääriä
sitruunapippuria
suolaa
ruohosipulia
0

Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunasuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Freesaa porkkanasuikaleet padassa, lisää purjoviipaleet, vesi, soijakastike ja mausteet.Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää viipaloidut herkkusienet, omenakuutiot ja kuumat kalkkunasuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä pastaa ja raikasta salaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet