Puutarhurin kalkkunapata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
9 | kg | HK Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide |
3 | kg | porkkanasuikaleita |
3 | kg | omenakuutioita |
2 | kg | purjoa |
4 | kg | herkkusieniä |
3 | l | vettä |
0.4 | l | soijakastiketta |
jauhettua inkivääriä | ||
sitruunapippuria | ||
suolaa | ||
ruohosipulia | ||
0 | ||
Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunasuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Freesaa porkkanasuikaleet padassa, lisää purjoviipaleet, vesi, soijakastike ja mausteet.Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää viipaloidut herkkusienet, omenakuutiot ja kuumat kalkkunasuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä pastaa ja raikasta salaattia.