Puutarhurin broileria ja juuressosetta

Annosmäärä:
Annoskoko: 330 g + lisäke 100 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Juuressose:

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

6kgperunoita
2.5kgporkkanoita
0.5kglanttua
6lvettä
yrttisuolaa
muskottipähkinää
margariinia

Valmistusohje:
Kuori ja lohko juurekset. Keitä ne pehmeiksi (suolalla maustetussa) vedessä. Ota keitinvesi talteen ja soseuta kasvikset. Lisää soseeseen keitinvettä pienissä erissä hyvin sekoittaen. Lisää mausteet ja tarkista suola. Tarjoa broilerin koipireisien kanssa.

Broilerin koipireidet

Annoskoko: 330 g

Ainekset:

28kgKariniemen Broilerin koipireisiä marinoitu

Valmistusohje:
Kypsennä broilerin koipireidet yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 1 tunti.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet