Puutarhurin broileria ja juuressosetta
Annosmäärä:
Annoskoko: 330 g + lisäke 100 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Juuressose:
Annoskoko: 100 g
Ainekset:
6 | kg | perunoita |
2.5 | kg | porkkanoita |
0.5 | kg | lanttua |
6 | l | vettä |
yrttisuolaa | ||
muskottipähkinää | ||
margariinia | ||
Valmistusohje:
Kuori ja lohko juurekset. Keitä ne pehmeiksi (suolalla maustetussa) vedessä. Ota keitinvesi talteen ja soseuta kasvikset. Lisää soseeseen keitinvettä pienissä erissä hyvin sekoittaen. Lisää mausteet ja tarkista suola. Tarjoa broilerin koipireisien kanssa.
Broilerin koipireidet
Annoskoko: 330 g
Ainekset:
28 | kg | Kariniemen Broilerin koipireisiä marinoitu |
Valmistusohje:
Kypsennä broilerin koipireidet yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 1 tunti.