Pustan Gulassipata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgHK Naudan paistisuikaleita
2kgHK Amerikan Pekonia
6lvettä
0.2kglihaliemijauhetta
2kgsipulia
2.5kgtomaattia tai tomaattimurskaa
paprikajauhetta
chilijauhetta
tarvittaessa suolaa
pippurisekoitusta
3kgpunaista paprikaa
0.3kgvehnäjauhoja

Valmistusohje:
Ruskista lihat yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 10 minuuttia. Freesaa padassa suikaloitu HK Amerikan Pekoni ja sipuli. Lisää lihat, vesi, tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kunnes lihat kypsiä. Suurusta pata vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla ja lisää paprikakuutiot. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja herkkukurkkusuikaleiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet