Pustan Gulassipata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Naudanliha
Erityisruoka: laktoositon
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
8 | kg | HK Naudan paistisuikaleita |
2 | kg | HK Amerikan Pekonia |
6 | l | vettä |
0.2 | kg | lihaliemijauhetta |
2 | kg | sipulia |
2.5 | kg | tomaattia tai tomaattimurskaa |
paprikajauhetta | ||
chilijauhetta | ||
tarvittaessa suolaa | ||
pippurisekoitusta | ||
3 | kg | punaista paprikaa |
0.3 | kg | vehnäjauhoja |
Valmistusohje:
Ruskista lihat yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 10 minuuttia. Freesaa padassa suikaloitu HK Amerikan Pekoni ja sipuli. Lisää lihat, vesi, tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kunnes lihat kypsiä. Suurusta pata vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla ja lisää paprikakuutiot. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja herkkukurkkusuikaleiden kanssa.