Punajuuri-makkaravuoka
Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Makkarat
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Ainekset:
14.5 | kg | HK HK Sininen Lenkki® -makkaraa |
7.5 | kg | punajuuriraastetta |
3.75 | kg | riisiä (raakapaino) |
10 | l | kasvislientä |
2.5 | kg | sinihomejuustoa |
2.5 | l | maitoa |
0.45 | kg | hapankorppuja |
Valmistusohje:
Keitä riisit kasvisliemessä. Sekoita kypsän riisin joukkoon puolet sinihomejuustosta. Yhdistä keitetty riisi ja punajuuriraaste. Laita seos voideltuihin Gn -vuokiin. Hienonna hapankorput ja ripottele murut vuoan pinnalle. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 15 minuuttia. Leikkaa makkarat annospaloiksi ja nostele palat vuokiin. Ripottele pinnalle loppu sinihomejuusto. Paista vielä noin 15 minuuttia.