Punajuuri-makkaravuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Ainekset:

14.5kgHK HK Sininen Lenkki® -makkaraa
7.5kgpunajuuriraastetta
3.75kgriisiä (raakapaino)
10lkasvislientä
2.5kgsinihomejuustoa
2.5lmaitoa
0.45kghapankorppuja

Valmistusohje:
Keitä riisit kasvisliemessä. Sekoita kypsän riisin joukkoon puolet sinihomejuustosta. Yhdistä keitetty riisi ja punajuuriraaste. Laita seos voideltuihin Gn -vuokiin. Hienonna hapankorput ja ripottele murut vuoan pinnalle. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 15 minuuttia. Leikkaa makkarat annospaloiksi ja nostele palat vuokiin. Ripottele pinnalle loppu sinihomejuusto. Paista vielä noin 15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet