Punajuuri-jauhelihavuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Jauheliha

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

5.6kgHK Ruskistettua nauta-sika jauhelihaa
6.7kgpunajuurisuikaleita pakaste
3.4kgporkkanasuikaleita pakaste
3.4kgsipulikuutioita pakaste
3kgpitkää riisiä
8lvettä
2.3kgranskankermaa
1.2lkeittiöcremeä
1lkasvisfondia
0.04kgvalkosipulista yrttimaustetta
0.04kgbasilikaa
0.03kgoreganoa

Valmistusohje:
Laita jauheliha, kasvikset ja riisi kerroksittain Gn-vuokiin. Yhdistä liemiainekset ja jaa vuokiin. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 1 tunti.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet