
Possupihvit ja lämmin peruna-omenasalaatti
Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + lisäke 120 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Erityisruoka: laktoositon
Possupihvi
Annoskoko: 130 g
Ainekset:
14 | kg | HK Porsaan ulkofileepihvejä |
Valmistusohje:
Paista pihvit pannulla tai parilalla.
Lämmin peruna-omenasalaatti
Annoskoko: 120 g
Ainekset:
7 | kg | perunakuutioita pakaste |
3 | kg | omenakuutioita pakaste |
1.5 | kg | sipulikuutioita pakaste |
0.1 | kg | valkosipulia |
0.7 | kg | ruohosipulia |
1.5 | l | ruokaöljyä |
0.4 | l | omenaviinietikkaa |
mustapippurirouhetta | ||
Valmistusohje:
Laita perunat, omenat, sipulit ja valkosipuli voideltuun Gn-vuokaan.Yhdistä öljy, mustapippurirouhe ja viinietikke sekä hienonnettu ruohosipuli.Kaada seos vuokaan ja kypsennä yhdistelmälaitteen höyrytoiminnolla 10 minuuttia.Tarjoa possupihvit lämpimän peruna-omenasalaatin ja rapean salaatin kanssa.