Possupihvit ja lämmin peruna-omenasalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + lisäke 120 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: laktoositon

Possupihvi

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

14kgHK Porsaan ulkofileepihvejä

Valmistusohje:
Paista pihvit pannulla tai parilalla.

Lämmin peruna-omenasalaatti

Annoskoko: 120 g

Ainekset:

7kgperunakuutioita pakaste
3kgomenakuutioita pakaste
1.5kgsipulikuutioita pakaste
0.1kgvalkosipulia
0.7kgruohosipulia
1.5lruokaöljyä
0.4lomenaviinietikkaa
mustapippurirouhetta

Valmistusohje:
Laita perunat, omenat, sipulit ja valkosipuli voideltuun Gn-vuokaan.Yhdistä öljy, mustapippurirouhe ja viinietikke sekä hienonnettu ruohosipuli.Kaada seos vuokaan ja kypsennä yhdistelmälaitteen höyrytoiminnolla 10 minuuttia.Tarjoa possupihvit lämpimän peruna-omenasalaatin ja rapean salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet