Possupihvi ja marinoituja kasviksia

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + lisäke 60 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: laktoositon

Possupihvit

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

14kgHK Sian ulkofileeleikkeitä nuijittu
suolaa
mustapippurirouhetta
(paprikajauhetta)

Valmistusohje:
Paista pihvit noin 3-4 minuuttia molemmin puolin ja mausta.Tarjoa maustevoin, marinoitujen kasvisten ja tikkuperunoiden kanssa.

Marinoidut kasvikset

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

1.5kgkukkakaalia
1kgparsakaalia
1kgporkkanaa
0.5kgpunasipulia
0.5kgretiisiä
1.5lrypsiöljyä
0.5kgomenaviinietikkaa
valkosipulia
yrttisekoitusta

Valmistusohje:
Halkaise retiisit ja viipaloi punasipulit. Höyrytä parsa- ja kukkakaalin nuput sekä lohkotut porkkanat.Valmista marinadi sekoittamalla ainekset keskenään ja kaada liemi kasvisten päälle.Anna maustua kylmässä vuorokauden ajan.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet