Possupihvi ja marinoituja kasviksia
Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + lisäke 60 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Erityisruoka: laktoositon
Possupihvit
Annoskoko: 130 g
Ainekset:
14 | kg | HK Sian ulkofileeleikkeitä nuijittu |
suolaa | ||
mustapippurirouhetta | ||
(paprikajauhetta) | ||
Valmistusohje:
Paista pihvit noin 3-4 minuuttia molemmin puolin ja mausta.Tarjoa maustevoin, marinoitujen kasvisten ja tikkuperunoiden kanssa.
Marinoidut kasvikset
Annoskoko: 60 g
Ainekset:
1.5 | kg | kukkakaalia |
1 | kg | parsakaalia |
1 | kg | porkkanaa |
0.5 | kg | punasipulia |
0.5 | kg | retiisiä |
1.5 | l | rypsiöljyä |
0.5 | kg | omenaviinietikkaa |
valkosipulia | ||
yrttisekoitusta | ||
Valmistusohje:
Halkaise retiisit ja viipaloi punasipulit. Höyrytä parsa- ja kukkakaalin nuput sekä lohkotut porkkanat.Valmista marinadi sekoittamalla ainekset keskenään ja kaada liemi kasvisten päälle.Anna maustua kylmässä vuorokauden ajan.