Porsaspata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

7kgHK Viljapossun paistisuikaleita sous vide
2kgsipulia
2kgporkkanaa
2kgkesäkurpitsaa
6lvettä
0.28kglihaliemijauhetta
0.45kgvehnäjauhoja
0.5kgchiliketsuppia
paprikajauhetta
rosmariinia
0.2kghunajaa
1.5lruokacremeä

Valmistusohje:
Kuumenna HK Viljapossun paistisuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa suikaloidut kasvikset padassa, lisää vesi, muut raaka-aineet ja suurusta kastike. Hauduta hetki. Lisää lopuksi kuumennetut paistisuikaleet ja ruokacreme. Kuumenna ja tarkista maku. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet