Porsaspata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
7 | kg | HK Viljapossun paistisuikaleita sous vide |
2 | kg | sipulia |
2 | kg | porkkanaa |
2 | kg | kesäkurpitsaa |
6 | l | vettä |
0.28 | kg | lihaliemijauhetta |
0.45 | kg | vehnäjauhoja |
0.5 | kg | chiliketsuppia |
paprikajauhetta | ||
rosmariinia | ||
0.2 | kg | hunajaa |
1.5 | l | ruokacremeä |
Valmistusohje:
Kuumenna HK Viljapossun paistisuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa suikaloidut kasvikset padassa, lisää vesi, muut raaka-aineet ja suurusta kastike. Hauduta hetki. Lisää lopuksi kuumennetut paistisuikaleet ja ruokacreme. Kuumenna ja tarkista maku. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.