Possua wokaten

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgHK Sian paistisuikaleita sous vide
0.15lkasviöljyä
tuoretta inkivääriä
paprikajauhetta
valkosipulia
3kgporkkanasuikaleita
1kgpalsternakkasuikaleita
2.5llihalientä
0.1kghunajaa
1kgpurjosipulia
3kgpaprikasuikaleita
2kgananaspaloja
tuoretta korianteria

Valmistusohje:
Kuumenna paistisuikaleet hörytoiminnolla 95 °C 20 minuuttia. Freesaa valkosipuli, inkivääri ja paprikajauhe öljyssä. Lisää porkkana-, palsternakka- ja purjosuikaleet sekä hunaja ja lihaliemi. Anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi kuumat lihasuikaleet, paprikasuikaleet ja ananaspalat. Kiehauta, tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria. Tarjoa herkullinen wokki nuudeleiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet