Possu - kasvispata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

7kgHK Sian paistisuikaleita sous vide
4kgsipulikuutioita
4lvettä
0.3lvasikanfondia
0.3kgsellerikuutioita
3kgporkkanakuutioita
0.2kgtomaattipyreetä
inkivääriä
paprikajauhetta
currya
suolaa
3kgvihreitä papuja
1kgherkkusieniviipaleita
0.2kghunajaa

Valmistusohje:
Kuumenna paistisuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Laita pataan vesi, sipuli, vasikanfondi, tomaattipyree, selleri- ja porkkanakuutiot sekä mausteet. Hauduta kypsäksi.Lisää kuumat paistisuikaleet, pavut, herkkusienet ja hunaja. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa perunasoseen ja kirpeän salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet