Possu-kasviskiusaus

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat

Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Ainekset:

9kgHK Viljaporsaan lihasuikaleita, sous vide
10.5kgperunasuikaleita (kypsä)
6.5kgkasvissuikaleita
1.5kgsipulikuutioita
3lmaitoa
3lkermaa
0.05kgohratärkkelystä
suolaa
rosmariinia
valkopippuria
1.5kgjuustoraastetta

Valmistusohje:
Yhdistä maito, kerma ja ohratärkkelys keskenään.Laita peruna- kasvis- ja lihasuikaleet, sipulikuutiot sekä mausteet kerroksittain Gn -vuokiin. Kaada suuruste päälle. Lisää juustoraaste ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 40 minuuttia. Tarjoa lisänä HK Punajuurisalaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet