Possu-kasviskiusaus
Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Ainekset:
9 | kg | HK Viljaporsaan lihasuikaleita, sous vide |
10.5 | kg | perunasuikaleita (kypsä) |
6.5 | kg | kasvissuikaleita |
1.5 | kg | sipulikuutioita |
3 | l | maitoa |
3 | l | kermaa |
0.05 | kg | ohratärkkelystä |
suolaa | ||
rosmariinia | ||
valkopippuria | ||
1.5 | kg | juustoraastetta |
Valmistusohje:
Yhdistä maito, kerma ja ohratärkkelys keskenään.Laita peruna- kasvis- ja lihasuikaleet, sipulikuutiot sekä mausteet kerroksittain Gn -vuokiin. Kaada suuruste päälle. Lisää juustoraaste ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C noin 40 minuuttia. Tarjoa lisänä HK Punajuurisalaattia.