Possun Paahtofileetä porkkanasalaattipedillä

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

10kgHK Viljapossun Paahtofileetä viipaloitu
7kgporkkanaviipaleita
0.5löljyä
0.25lsoijakastiketta
0.5lhunajaa
0.5lsiirappia
rakuunaa
2kgvihreää salaattia

Valmistusohje:
Laita porkkanaviipaleet, öljy, soijakastike, hunaja, siirappi ja rakuuna GN -vuokiin. Höyrytä noin 5-10 minuuttia. Asettele revitty salaatti lautaselle ja annostele lämmin porkkanasalaatti päälle. Koristele tuoreella rakuunalla ja tarjoa HK Viljapossun Paahtofileen kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet