Porsaan noisetit tulisessa sherry-kermakastikkeessa
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
1.6 | kg | HK Viljapossun sisäfileetä |
ruokaöljyä | ||
mustapippurirouhetta | ||
0.15 | l | ranskankermaa |
0.15 | l | kermaa |
soijakastiketta | ||
sherryä | ||
chilikastiketta | ||
valkisipulin kynsiä | ||
sinappia | ||
rakuunaa | ||
rouhittua mustapippuria | ||
ripaus cayennepippuria | ||
Valmistusohje:
Paloittele filee 1,5-2 cm paksuisiksi noiseteiksi. Paista pannulla ja mausta mustapippurilla. Aseta pihvit Gn-vuokaan. Kuumenna kerma ja ranskankerma padassa. Lisää loput ainekset ja kaada lihojen päälle. Hauduta yhdistelmätoiminnolla noin 10 minuuttia. Tarjoa lohkoperunoiden ja vihersalaatin kanssa.