Porsaan noisetit tulisessa sherry-kermakastikkeessa

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

1.6kgHK Viljapossun sisäfileetä
ruokaöljyä
mustapippurirouhetta
0.15lranskankermaa
0.15lkermaa
soijakastiketta
sherryä
chilikastiketta
valkisipulin kynsiä
sinappia
rakuunaa
rouhittua mustapippuria
ripaus cayennepippuria

Valmistusohje:
Paloittele filee 1,5-2 cm paksuisiksi noiseteiksi. Paista pannulla ja mausta mustapippurilla. Aseta pihvit Gn-vuokaan. Kuumenna kerma ja ranskankerma padassa. Lisää loput ainekset ja kaada lihojen päälle. Hauduta yhdistelmätoiminnolla noin 10 minuuttia. Tarjoa lohkoperunoiden ja vihersalaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet