Pitokokin herkkupata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

10kgHK Naudan lihakuutioita
8lvettä
0.2kglihaliemijauhetta
0.5kgselleriä
1kgpaprikaa
1.5kgherkkusieniä
1kghillosipuleita
0.3lsoijakastiketta
0.8kgohrakasta
1.5lkermaa
mustapippurirouhetta
0.3kgpersiljaa

Valmistusohje:
Ruskista lihat yhdistelmätoiminnolla 200 °C:ssa noin 10 minuuttia. Kuumenna lihaliemi. Lisää lihat ja mausteet. Hauduta kunnes lihat kypsiä. Suurusta ja lisää kasvikset ja kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Koristele persiljasilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet