Pirteä merimiespihvi

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Ainekset:

7kgHK Naudan patapihviviipaleita, sous vide
0.15lruokaöljyä
10.5llihalientä
0.75lolutta
valkopippureita
maustepippureita
laakerinlehtiä
suolaa
16kgperunaviipaleita
2.5kgporkkanoita
1kgpurjoviipaleita

Valmistusohje:
Jaa lihat liemineen, perunat, porkkanat ja purjo sekä mausteet kerroksittain Gn-vuokiin. Yhdistä liemen ainekset ja lisää vuokiin. Hauduta yhdistelmätoiminnolla 140 °C:ssa noin 1 tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Lisäkkeenä maistuu HK Punajuurisalaatti.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet