Piccata milanese

Annosmäärä:
Annoskoko: 135 g + kastike 50 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Kastike:

Annoskoko: 50 g

Ainekset:

1kgranskankermaa
kasvisliemijauhetta
suolaa
sahramia
0.075kgvoita

Valmistusohje:
Kuumenna ranskankerma, lisää kasvisliemijauhe, mausta hienonnetulla sahramilla ja suolalla. Keitä muutama minuutti ja viimeistele kylmällä voilla.

Leikkeet

Annoskoko: 135 g

Ainekset:

2.5kgHK Sian ulkofileeleikkeitä
0.2kgvehnäjauhoja
0.07kgparmesaanijauhetta
0.4kgkananmunia
voita
pippurisekoitusta grillimaustetta

Valmistusohje:
Kasta sian ulkofileeleikkeet kananmunaan ja paneroi ne maustetulla vehnäjauho-parmesaanijuustoseoksella. Paista leikkeet kypsiksi paistinpannulla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet