Pestokalkkunaa tomaattirisotolla

Annosmäärä:
Annoskoko: 120 g + lisäke 260 g

Mehevää kalkkunan sisäfileetä ja täyteläistä risottoa.

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, kananmunaton

Tomaattirisotto

Annoskoko: 260 g

Ainekset:

2kgtomaattikuutioita
0.02kgtuoretta valkosipulia
0.16kgsipulikuutioita
0.04lruokaöljyä
0.6kgrisottoriisiä
0.2lvalkoviiniä
2lkanalientä
0.1kgvoita
0.2kgpersiljasilppua
0.2kgparmesanjuustoa
valkopippuria

Valmistusohje:
Kuullota sipulikuutiot, valkosipuli ja riisi öljyssä. Lisää viini ja anna hautua hetki. Kun viini on imeytynyt, lisää kanalientä vähän kerrassaan kunnes kaikki liemi imeytynyt riisin joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon voi, juusto ja persiljasilppu. Tarjoa täyteläinen risotto mehevien sisäfileiden kanssa.

Pestokalkkuna

Annoskoko: 120 g

Ainekset:

2.6kgKariniemen Kalkkunan sisäfilee Pestoa

Valmistusohje:
Lado kalkkunan sisäfileet Gn-vuokaan ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C:ssa noin 20 minuuttia.